1-removebg-preview(3)

De bästa fettförbrännarna 2022

Senaste uppdatering: 22 juni 2022

Det mest effektiva fettförbrännarna 2022

Med så många olika fettförbrännare på marknaden kan det vara överväldigande att hitta en som faktiskt fungerar. I den här artikeln kommer vi att ta en titt på fem av de bästa fettförbrännarna 2022.
 
Våra produktjämförelser går igenom en mycket strikt granskning, bestående av såväl intern expertis som extern forskning såsom produktrecensioner och professionella åsikter. Vi ger betyg baserat på effektivitet, ingredienser, värde och kundservice.
 
Om du vill gå ner i vikt snabbt kan en effektiv fettförbrännare göra en verklig skillnad och hjälpa dig att nå dina mål snabbt och säkert. Men du måste välja ett kosttillskott med en bevisad meritlista med ingredienser som faktiskt har visat sig göra skillnad.
 
En bra fettförbrännare kommer att öka din energi och mentala fokus samtidigt som den förbättrar din träningsintensitet och hjälper dig att banta.
 
Du kommer också att känna dig mindre hungrig, vilket kan underlätta att motstå ohälsosamt mellanmål.

Vi har testat över 40 olika fettförbrännare

Efter att ha testat 100-tals olika fettförbrännare, lärde vi oss att många fettförbrännare innehåller otillräckliga mängder av deras mest fördelaktiga ingredienser.

Det beror på att ingredienserna som har visat sig fungera inte är lätta att köpa, och de är inte heller billiga. Dessutom, medan fettförbrännare som innehåller grönt teextrakt, l-tyrosin och koffein kan hjälpa till att gå ner i vikt, bleknar de i jämförelse med fettförbrännare som innehåller banbrytande naturliga ingredienser som enbärsextrakt och vit pilbark, (mer om dessa ingredienser nedan).

Tyvärr är det inte billigt eller lätt att köpa dessa ingredienser, vilket innebär att många fettförbrännare inte inkluderar dem (eller tillräckligt många av dem) för att se synliga resultat. 

Intressant forskning gjord av Folkhälsomyndigheten

Cirka 50 % av vuxna i Sverige är överviktiga eller feta. Fetma är en av de fem främsta riskfaktorerna i Sverige för att friska levnadsår går förlorade.

Ett högt body mass index (BMI ≥ 25) är förknippat med en ökad risk för flera kroniska sjukdomar. Övervikt innebär att man har ett BMI-värde mellan 25 och 29,9, medan fetma innebär att man har ett BMI-värde på 30 eller högre. Förekomsten av fetma har ökat bland vuxna under perioden 2004–2016, och var 15 procent bland både kvinnor och män 2016.

Fetma är vanligare bland äldre än bland unga. I åldersgruppen 45–84 år är 19 procent överviktiga, jämfört med 8 procent bland 16–29-åringar. Fetma är också vanligare bland personer med kort utbildning, jämfört med personer med lång utbildning. Det har inte skett någon förändring i förekomsten av övervikt under 2004–2016.

Den senaste undersökningen 2016 visade att 28 procent av kvinnorna och 42 procent av männen var överviktiga.

Hälsoeffekter av fetma

*Konsultera alltid din personliga läkare för en korrekt diagnos och behandlingsplan.

*Dessa uttalanden är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

Att gå ner i vikt kan vara en väldigt tuff process – suget efter mat hela dagen är det som får de flesta att sluta försöka.

Den tråkiga sanningen är att de flesta misslyckas med att gå ner i vikt eftersom de inte tror att klarar mer – vi skyller inte på dem. Nyckeln är att hitta ett sätt som kommer att underlätta just din  viktminskningsresa, så att du inte behöver genomgå samma problem om och om igen.

Att hitta rätt fettförbrännare med alla rätt ingredienser är inte lätt, men vi har gjort allt det hårda arbetet åt dig.

De bästa fördelarna med fettförbrännare:

*Enskilda resultat kan variera

Hälsofördelar med att gå ner i vikt

e11a1828-x4hp55-joint-1000000000000000000028_1000000000000000000028

Minskar knä- eller ledvärk

1s8s86w-digeston_105005m00000000000001o-removebg-preview

Minskad aptit

121gsji-hair-roots_100000004m04r000000028

Stärker ditt hår och naglar

50fd4072-145vnyv-healty-1000000000000000000028_1000000000000000000028

Mer muskelmassa istället för bara fett

1i2rh99-skin1_105404y05004y00400001o-removebg-preview

Förbättrat självförtroende 

98eb7aea-https-app-unbounce-com-publish-assets-4df02b4a-fe96-475b-80df-febd00e01abf-a14950df-omega-104i04g000000000000028_100000000000000000001o-removebg-preview

Förbättrad blodcirkulation

6oz83e-imm_105005o00000000000001o-removebg-preview

Förbättrat övergripande immunförsvar

Så fungerar fettförbrännare verkligen? Och är de värda investeringen?

Det korta svaret på denna fråga är, ja — om du väljer en högkvalitativ som täcker alla dina baser! Enligt National Institutes of Health (NIH) har fettförbrännare en övergripande positiv effekt på kroppen, såväl som mikronäringsintaget.

Det goda, det dåliga och det fula: alla fettförbrännare är INTE skapade lika

Spring inte till din lokala livsmedelsbutik för att köpa några generiska fettförbrännare än!

Det finns en viktig information du behöver veta innan du väljer fettförbrännare så att du inte slösar bort dina hårt förvärvade pengar på produkter av dålig kvalitet, ineffektiva eller potentiellt skadliga.

Lyckligtvis har vi gjort läxorna åt dig. Baserat på expertråd, kliniska studier, djupgående forskning och ärlig feedback från dessa kunder, här är de viktigaste övervägandena att hålla utkik efter när du vill köpa en fettförbrännare av hög kvalitet:

Den ultimata checklistan för fettförbrännare:

Aptitdämpande: Om du går på en diet och har svårt att undertrycka ohälsosamma matbegär, kommer ett effektivt aptitdämpande medel att vara din räddare. Hur svårt det än är för dig att undertrycka din aptit kan det göra underverk.

Ökad ämnesomsättning: Enkelt uttryckt är din ämnesomsättning alla de kemiska processer som omvandlar kolhydrater, proteiner och fetter från din mat till den energi som dina celler behöver för att fungera. Genom att öka din ämnesomsättning kommer du att få mer energi och gå ner mer i vikt, även när du inte tränar.

Energy Boost: De flesta hälsoexperter kommer att berätta att energinivåer är en kombination av genetik, sömn och träning. Ofta har de som kämpar med viktproblem inte energi och motivation att träna. En effektiv fettförbrännare bör ge dig en energikick för att hjälpa dig att hålla dig aktiv och kraftfull genom övningar.

Mood Boost: Vi vill vakna varje morgon, redo att gå upp ur sängen. En fettförbrännare som höjer ditt humör kan hjälpa till att avvärja känslomässiga ät- och sömnstörningar samtidigt som den hjälper till med motivationen för att ge dig den drivkraft du behöver för att lyckas.

Detta bör du undvika när du väljer dina fettförbrännare:

Höga doser koffein för energi: Som många av er säkert redan vet – för mycket koffein kan orsaka nervositet, skakningar, ångest och toleransproblem. En effektiv fettförbrännare bör använda naturliga ingredienser som fungerar bra i kombination med koffein för att ge dig en energikick.

Farliga ingredienser: Detta kan vara ett verkligt problem med okända och/eller nya märken. Använd alltid en fettförbrännare som innehåller helt naturliga ingredienser. Håll utkik efter produkter som smyger in farliga ingredienser som kan äventyra din hälsa.

Nya företag utan bevisad meritlista: Som nämnts ovan kan okända och/eller nya varumärken vara farliga. Dessa företag gillar att göra besynnerliga påståenden eftersom de inte planerar att stanna kvar. På senare tid har vi sett otaliga Keto-produkter popup i Google från olika okända märken, vi rekommenderar att du undviker dessa produkter. Vi har inte kunnat bekräfta ingredienserna eller effektiviteten hos någon av dessa produkter.

Vårt forskningsstödda 10-punktssystem

1. Pris och valuta för pengarna

2. Etikett noggrannhet

3. Produktsäkerhet

4. Tredjepartsverifieringar

5. Recensioner

6. Garanti & Returpolicy

7. Produktkvalitet och fördelar

8. Ingrediensrenhet och inköp

9. Möjlighet till resultat

10. Vetenskap, forskning och utveckling

Resultaten: hur vi rankade våra val

Vi har noggrant granskat fettförbrännartillskotten på marknaden idag, undersökt kundrecensioner, genomfört djupgående undersökningar och undersökt många konsumenter av toppmärken. Här är våra toppval:

De bästa fettförbrännarna 2022

1. OsmoBurn

från Osmo

A+ Betyg

9.8/10

1533 röster

Kvalitetskontroll av ingredienser
96%
Potens & uppskattad effekt
97%
Pris / Kundvärde
94%
Returpolicy
95%
Total kundnöjdhet
97%

FÖRDELAR

NACKDELAR

Av alla fettförbrännare vi testat på marknaden är OsmoBurn från Osmo den klara vinnaren.

OsmoBurn innehåller alla de mest potenta, säkra och naturliga ingredienserna som finns i en kraftfull fettförbrännare:

Enbärsextrakt – Vit pilbark – Vattenfritt koffein – Extrakt av grönt te – N-Acetyl-L-Tyrosin

Även om dessa ingredienser enbart gör OsmoBurn till den klara vinnaren, fortsatte den att överträffa förväntningarna genom att även inkludera Mullein och Elecampane, som är kliniskt bevisade att förbättra din andning under träning.

Under våra oberoende tester kände vi definitivt att det gjorde intensiv cardio enklare och trevligare.

Denna kraftfulla fettförbrännare innehåller de perfekta doserna av koffein, extrakt av grönt te, extrakt av enbär och vit pilbark för att leverera en otroligt kraftfull ström av stadig energi utan skakningar eller kraschar.

Till skillnad från andra fettförbrännare är OsmoBurn INTE mycket beroende av koffein, vilket betyder att du inte kommer att bygga en tolerans och att du faktiskt kommer att njuta av energin och motivationen det ger.

Vi kom på oss själva att vakna varje morgon och såg fram emot den UNDERBARA stämningen och energin som OsmoBurn gav.

OsmoBurn innehåller den perfekta blandningen av ingredienser för att dämpa din aptit och öka din ämnesomsättning. Det betyder att du kommer att finna att du äter mindre och bränner fett hela dagen även när du inte tränar.

VIKTIGT: Exklusivt för våra läsare, använd koden: ANNA10 för att få 10 % rabatt.

2. Shred JYM

från JYM Supplement Science

B+ Betyg

8.3/10

372 röster

Ingredienskvalitetskontroll
86%
Potens & uppskattad effekt
79%
Pris / Kundvärde
91%
Returpolicy
80%
Total kundnöjdhet
84%

FÖRDELAR

NACKDELAR

Shred JYM är ett fettförbrännartillskott skapat av fitnessgurun Dr Jim Stoppani.

Dess primära mål är att öka din ämnesomsättning för mer effektiv fettförlust JYM Shred kom på andra plats eftersom den innehåller koffein av hög kvalitet, L-tyrosin och extrakt av grönt te.

Vi tror att dessa är grundämnen för att skapa en blygsam energikick för att hjälpa till med fettförlust, tyvärr saknar den de unika ingredienserna som vårt #1-val från Osmo innehåller, enbärsextrakt och vit pilextrakt.

JYM innehåller också Capsimax Cayennepepparfruktextrakt som är tänkt att fungera som en termogen, men baserat på vår forskning saknar denna ingrediens forskning för att bevisa sin effektivitet. På samma sätt innehåller den acetyl-L-karnitin och bitter orange blommaextrakt som vi inte kan hitta tillräckligt med vetenskap för att stödja dess effektivitet.

3. Animal Cuts

från Animal

C+ Betyg

7.5/10

567 röster

Kvalitetskontroll av ingredienser
79%
Potens & uppskattad effekt
74%
Pris / Kundvärde
70%
Returpolicy
72%
Total kundnöjdhet
77%

FÖRDELAR

NACKDELAR

Animal Cuts fettförbrännare är ett kosttillskott som syftar till att hjälpa till att förlora fett med helt naturliga ingredienser. Tillägget levereras i små förpackningar som innehåller 8 olika piller.

Vi bryr oss inte särskilt mycket om att behöva ta 8 piller på en gång, den enda fördelen är att du kan välja om du vill ta stimulantia. Men den fördelen är egentligen inte så stor eftersom stimulanten verkligen är det som ger dig mest fettförlust, (duh).

Vi inkluderade Animal Pak eftersom det innehåller koffein, L-tyrosin och grönt teextrakt av hög kvalitet och företaget som tillverkar Animal Pak är Universal Nutrition som är välkänt och har funnits i branschen länge. Tyvärr saknar den de unika ingredienserna som vårt #1-plock från Osmo innehåller, Juniper Berry Extract & White Willow Extract.

Liksom JYM shred – Animal Pak har ingredienser som inte har tillräckligt med vetenskap för att bevisa deras effektivitet. Mest anmärkningsvärda ingredienser är quercetin, ingefära, äppelpektin, kanel, kakaopulver och sellerifrö.

4. QuadraLean Thermo

från RSP Nutrition

C Betyg

7.5/10

937 röster

Kvalitetskontroll av ingredienser
70%
Potens & uppskattad effekt
67%
Pris / Kundvärde
85%
Returpolicy
72%
Total kundnöjdhet
75%

FÖRDELAR

NACKDELAR

RSP QuadraLean Thermo Fat Burner kom på 4:e plats i vår ranking, den innehåller högkvalitativt koffein och grönt teextrakt, som är de två stapelvarorna vi letar efter i en fettförbrännare.

QuadraLean innehåller även många ingredienser som konjugerad linolsyra, acetyl L-karnitin, Grains of Paradise och Cayennepepparfruktextrakt.

Tyvärr finns det bara inte tillräckligt med vetenskap för att stödja effektiviteten av dessa ingredienser när det gäller fettförlust. RSP Nutrition är ett välkänt företag som har funnits i över ett decennium – som i kombination med koffein av hög kvalitet och grönt teextrakt är den främsta anledningen till att vi bestämde oss för att inkludera det i den här listan.

Vi önskar bara att de inkluderade fler vetenskapligt bevisade ingredienser i sin formel. QuadraLean har 200 mg koffein, detta är den övre gränsen för vad vi rekommenderar. Användare kan uppleva skakningar, ångest och/eller kraschar efter att ha tagit det.

5. SuperHD Ultimate

från Cellucor

C Betyg

7.0/10

248 röster

Kvalitetskontroll av ingredienser
70%
Potens & uppskattad effekt
82%
Pris / Kundvärde
74%
Returpolicy
69%
Total kundnöjdhet
64%

FÖRDELAR

NACKDELAR

Cellucor SuperHD Ultimate kom på 5:e plats i vår ranking, den innehåller koffein av hög kvalitet, grönt teextrakt och L-tyrosin. Cellucor SuperHD innehåller även flera andra ingredienser som Amla Fruit Extract, Maskrosrotextrakt och Capsimax Cayenne.

Tyvärr kan vi inte hitta tillräckligt med vetenskap för att stödja effektiviteten av dessa ytterligare ingredienser.

Cellucor är tillverkad av NutraBolt som har funnits sedan 2002, vilket i kombination med det faktum att det innehåller högkvalitativt koffein, grönt teextrakt och L-tyrosin är därför vi inkluderade den i denna lista.

Cellucor SuperHD Ultimate har 400 mg koffein, det är därför vi rankade det sist i vår lista. Vi rekommenderar att du undviker denna produkt om du är känslig för koffein. Många användare klagar över skakningar, ångest och kraschar.

Bäst överlag

Läs mer

1834 recensioner

Osmo Bränn RX

från Osmo

627 personer valde detta idag

CITATIONER

Health Library. (n.d.). Retrieved September 28, 2020, from https://www.uofmhealth.org/health-library/hn-2844004

Chapter 2 Shifts Needed To Align With Healthy Eating Patterns. (n.d.). Retrieved September 28, 2020, from https://health.gov/our-work/food-nutrition/2015-2020-dietary-guidelines/guidelines/chapter-2/a-closer-look-at-current-intakes-and-recommended-shifts/

2017 CRN Consumer Survey on Dietary Supplements. (n.d.). Retrieved September 28, 2020, from https://www.crnusa.org/resources/2017-crn-consumer-survey-dietary-supplements

Office of Dietary Supplements – Multivitamin/mineral Supplements. (n.d.). Retrieved September 28, 2020, from https://ods.od.nih.gov/factsheets/MVMS-HealthProfessional/

S;, M. (n.d.). Multivitamin-multimineral supplements’ effect on total nutrient intake. Retrieved September 28, 2020, from https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17209210/

*These statements have not been evaluated by the FDA Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. The information provided by this website or this company is not a substitute for a face-to-face consultation with your physician and should not be construed as individual medical advice. The testimonials on this website are individual cases and do not guarantee that you will get the same results. All content, including text, graphics, images and information, contained on or available through this web site is for general information purposes only.

© 2022 AnnasTest.se.

All Rights Reserved.

These statements have not been evaluated by the FDA Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. The information provided by this website or this company is not a substitute for a face-to-face consultation with your physician and should not be construed as individual medical advice. The testimonials on this website are individual cases and do not guarantee that you will get the same results. All content, including text, graphics, images and information, contained on or available through this web site is for general information purposes only.

Trademarks utilized on our website belong to their respective owners and no implied or expressed endorsement of our website or services is intended. Rankings can be affected by the relationship Annastest has with our top picks.

[1] we have a financial relationship with some of our top picks and partners