Bästa 5 Antiskällhalsband För Hundar 2022

Kämpar du för att stoppa din hund från att ägna sig åt oönskade beteenden som att skälla, bita eller till och med springa iväg?

Oroa dig inte, du är definitivt inte den enda som försöker lära din hund grundläggande lydnadskommandon.

Även om det kan kosta upp till flera tusen dollar att anlita en professionell hundtränare, är det enklaste och mest prisvärda sättet att köpa ett hundträningshalsband.

Vi testade över 18 olika hundträningshalsband i första hand och letade efter något som är bekvämt, lätt att installera, passar alla raser, täcker ett större område och många andra viktiga faktorer.

Dr. Brigitte Meyer - Veterinär

Med över 15 år hjälpandes dina favorithusdjur, etablerade Dr. Meyer sig själv som en av de bästa veterinärerna i Europa. Kolla in hennes kunskap och expertis i världsklass i vår topp 5 recensioner-serie.

Totalbetyg

A+

Bedömning

9.8/10

4.8/5

(4155 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Osmo DoggoBark är det säkraste och mest pålitliga antiskällhalsbandet på marknaden idag.

Det som skiljer DoggoBark från alla andra antiskällhalsband är att DoggoBark använder sig av ett smart chip som identifierar när hunden skäller.

Detta chip säkerställer att halsbandet aldrig kommer att aktiveras av andra hundar som skäller eftersom det känner av din hunds vibrationsfrekvens.

En mycket säker funktion är att du kan justera mellan 7 olika intensitetsnivåer baserat på din hunds storlek och ras. I allmänhet är de större hundarna mer motståndskraftiga mot dessa korrigeringslägen, så du kanske vill öka intensiteten (om det behövs).

Den är lämplig för alla hundstorlekar och raser då den kan justeras från 4 till 24 tum beroende på hundens halsstorlek.

En annan sak du kommer att älska med DoggoBark är att den inte kräver en teknisk bakgrund för att installera den. I princip lägger du den bara runt din hunds hals och den börjar fungera. Osmo skickar dig också en noggrann användarmanual som svarar på alla frågor du kan ha.

DoggoBark har en IP67 vattentät klassificering, så du behöver inte oroa dig om din hund kommer i kontakt med vatten vilket är en superviktig funktion när det kommer till den här typen av halsband.

Den har ett långvarigt batteri, så du behöver inte oroa dig för att ladda den ofta. I de flesta fall lär din hund redan att sluta skälla innan batteriet dör.

Med så fantastisk teknik, avancerade funktioner som andra märken inte har och supervänlig kundservice – förtjänar den vårt bästa val för i år.

Osmo erbjuder en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så du har rätt till full återbetalning om du tycker att DoggoBark inte fungerar som den ska.

Programvara för skällidentifiering
99%
Säkerhet och effektivitet
98%
Värde för pengarna
99%
Returpolicy
99%
Kundnöjdhet och feedback
97%

Fördelar

✅ Smart skällidentifieringschip

✅ 3 typer av korrigeringar

✅ Lätt att komma igång med

✅ Laddningsbart

✅ 7 justerbara intensitetsnivåer

✅ Bekvämt

✅ Vattentät IP67 klassificering

✅ Ingen fjärrkontroll behövs

✅ Godkänd av veterinärer

✅ Passar alla hundstorlekar och raser

✅ Fri frakt i Sverige

✅ 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Nackdelar

❌ Ofta slut i lager på grund av stor efterfrågan

SLUTSATS

DoggoBark är konkurrenskraftigt prissatt för ett marknadsledande hundhalsband mot skällande som är det säkraste sättet att träna din hund att sluta skälla. Dra nytta av denna begränsade tidsrabatt så länge lagret räcker. DoggoBark erbjuder en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti och fri frakt. DoggoBark röstades enhälligt fram till bästa antiskäll- och träningshalsband för hundar 2022.

Totalbetyg

B+

Bedömning

8.8/10

4.6/5

(3580 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

MONTAUR Dog Bark Collar är ett stötfritt vibrerande antiskällhalsband designat för att träna din hund utan användning av negativ förstärkning. Tillverkad med sensorer som förhindrar oavsiktlig korrigering, tränar den konsekvent din hund att inte skälla. Halsbandet har 7 känslighetsnivåer som du kan justera för att matcha din hunds svarsnivå, så att du inte skadar din hund på grund av en för stark korrigering.

Nylonhalsbandet som vibrationsmodulen sitter på är fullt justerbart och passar små till stora hundar. Det är också billigare än andra modeller, särskilt jämfört med premium antiskällhalsband. Den annonseras dock som en vattentät krage, men den verkar inte säker att använda i vattnet. Vissa hundar kanske inte reagerar på vibrationerna alls och kräver en annan modell för att korrigera skället. Av dessa skäl höll vi den utanför vår första plats på den här listan.

Programvara för skällidentifiering
89%
Säkerhet och effektivitet
93%
Värde för pengarna
90%
Returpolicy
85%
Kundnöjdhet och feedback
88%

Fördelar

✅ Kundnöjdhet och feedback

✅ Ingen fjärrkontroll behövs

✅ 2 typer av korrigeringar

✅ Lämplig för flera hundstorlekar

✅ Bekväm

✅ Bärbar

✅ Laddningsbar

Nackdelar

❌ Ingen pengarna tillbaka-garanti

❌ Dyrt

från SportDOG

Totalbetyg

B

Bedömning

8.3/10

4.4/5

(2004 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

SportDOG SBC-10 Programmable Bark Collar är ett premium antiskällhalsband med en elegant design. Det är vattentätt och nedsänkbart upp till 7 meter, säker att använda i alla väder och utomhusaktiviteter. Det är programmerat med 10 justerbara statiska stimuleringsnivåer så att det kan justeras efter din hunds känslighet. Den progressiva korrigeringen avskräcker din hund från att skälla och korrigerar din hund snabbare än vanliga antiskällhalsband. Det passar till allt från 4 till 2 tum.

Det har många bra egenskaper, men det är på den dyra sidan jämfört med de flesta antiskällhalsband. Den har också en kort batteritid per laddning, vilket kan vara ett problem om den dör och du inte är redo direkt. Av dessa skäl höll vi det från vår topp 2. Annars är SportDOG Bark Collar ett bra val om du letar efter ett premium antiskällhalsband.

Programvara för skällidentifiering
82%
Säkerhet och effektivitet
84%
Värde för pengarna
70%
Returpolicy
65%
Kundnöjdhet och feedback
78%

Fördelar

✅ Lämpligt för alla hundraser

✅ Bekvämt

✅ 3 korrigeringslägen

✅ Godkänd av veterinärer

✅ Fri frakt

✅ Batteri som håller länge

✅ Hållbart

Nackdelar

❌ Inte helt vattentätt

❌ Lite komplicerad installation

❌ Ingen pengarna tillbaka-garanti

Totalbetyg

B

Bedömningar

7.8/10

4.2/5

(2344 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

DogRook Bark Collar är en antiskällhalsband utan stötfunktion som använder vibrationer för att avskräcka skällande. Den är programmerad med 7 justerbara inställningar för att ändra intensiteten utan att chockera eller skada din hund. Nylonhalsbandet är helt justerbart för att bekvämt passa de flesta hundar, lämpligt för användning med hundar mellan 5 och 50 kg. 

Det första problemet med den här modellen är att den inte kommer med ett uppladdningsbart batteri, så du måste fortsätta köpa AA-batterier för att det ska fungera. Ett annat problem är att den inte är vattentät eller ens vattenavstötande, så den är inte lämplig för utomhusbruk. Hela designen känns inte särskilt hållbar eller robust, så den är bäst för tystare hundar som mest vistas inomhus.

Vi rekommenderar att du provar DogRook Bark Collar om andra modeller inte verkar fungera, men den saknar kvalitetsdesign och hållbarhet.

Programvara för
82%
Säkerhet och effektivitet
84%
Värde för pengarna
70%
Returpolicy
65%
Kundnöjdhet och feedback
78%

Fördelar

✅ Solid träningsprogramvara

✅ Upp till 400 meters räckvidd

✅ 3 typer av korrigeringar

✅ Fri frakt

✅ Lätt att installera

✅ 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Nackdelar

❌ Vissa användare rapporterar att det inte är lämpligt för alla hundstorlekar

❌ Ej godkänd av veterinärer

❌ Dålig batteritid

Totalbetyg

C+

Bedömning

7.5/10

4/5

(1835 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Om du inte behöver en stimuleringsinställning erbjuder WOLFWILL Training Collar endast ton- och vibrationslägen. Detta populära stötsäkra halsband har en räckvidd på 200 meter och är bäst för användning på hundar mellan 10 och 40 kg – klipp helt enkelt det justerbara halsbandet så att det passar.

WOLFWILL-halsbandet erbjuder ett ljudläge och 16 nivåer av justerbar vibration, samt en ljusinställning som blinkar ett litet grönt ljus fem gånger (användbart om du försöker spåra din hund på natten). Mottagaren är helt vattentät och fjärrkontrollen inkluderar unikt formade knappar som gör att du kan använda den utan att titta på den! Dessutom kommer fjärrkontrollen med både en bältesklämma och en nackrem för olika bärmöjligheter. 

Programvara för skällidentifiering
82%
Säkerhet och effektivitet
80%
Värde för pengarna
60%
Returpolicy
70%
Kundnöjdhet och feedback
75%

Fördela

✅ Lätt att installera

✅ Fri frakt

✅ Passar alla hundraser

✅ Helt vattentät

✅ Batteri som håller länge

Nackdelar

❌ Det kräver användning av en fjärrkontroll

❌ Kunde ha varit bekvämare

❌ Har endast rörkorrektion

❌ Blandade recensioner

VAD ÄR ETT ANTISKÄLLHALSBAND?

Ett antiskällhalsband är designat för att bäras runt hundens hals. Det handlar om en programvara som registrerar ljudet av skäll. De flesta halsbanden måste överföra ton, vibrationer eller statisk stöt för att styra eller kontrollera hundens oönskade skällande.

Fördelar med antiskällhalsband

SAKER ATT TÄNKA PÅ NÄR DU VÄLJER DET BÄSTA ANTISKÄLLHALSBANDET

Storlek

Detta är en av de viktigaste faktorerna när man ska köpa ett hundhalsband. Varje halsband är designat för en viss hundstorlek, så ta dig tid att mäta din hunds hals innan du köper modellen. Om du fortfarande inte är säker på vilken halsbandsstorlek som är bäst för din hund, få inte panik. Vissa av modellerna kommer med ett justerbart halsband som kan passa små- och stora hundar.

Intensitetsinställningar

Du kommer att vilja leta efter flera olika intensitetsinställningar eftersom det är svårt att veta hur din hund kommer att reagera på stötarna från halsbandet. Hos vissa hundar räcker det med den lägsta intensiteten, medan den hos andra inte förändrar det dåliga beteendet. Att ha justerbar intensitetsnivå ger dig mer flexibilitet för att hitta den perfekta korrigeringen för att träna din hund.

Helt automatiserad

Det är viktigt att hitta ett halsband utan fjärrkontroll så att din hund kan sluta skälla även på natten när du sover.

Material

Du måste också tänka på material, hållbarhet, metallstyrka och tyg på kragen. En 100 % vattentät version är den bästa modellen eftersom den låter din hund röra sig i snö, regn och till och med vatten. De springer också i regnet och kan plaska genom en lerpöl vilket gör vattentätheten en stor fördel.

Kostnad

Den vanliga prisklassen för ett standard antiskällhalsband som finns på marknaden är runt $30 till $100, men ibland går det upp till $200. Vanligtvis kan högkvalitativa antiskällhalsband som uppfyller specifika träningsbehov enkelt köpas för cirka $60.

Vad du ska undvika när du väljer en antibarkkrage

Endast chockläge

Undvik antiskällhalsband som bara har ett stötkorrigeringsläge. Du vill ha minst pip och vibrationsfunktioner eftersom dessa används före "chock"-läget.

Dålig sensorkvalitet

Det sista du vill köpa är ett antiskällhalsband som inte kan känna igen ljudet av hundens skällande. En annan sak du vill vara medveten om är att halsbandet inte ska aktiveras av ljudet av andra hundar som skäller.

Ej justerbara intensitetsnivåer

Om du har en mindre hund är den med största sannolikhet mycket känslig för korrigeringsförhållanden. Å andra sidan, om du har en stor hund - kanske den inte ens känner chocken eller vibrationsläget. Se till att din hunds antiskällhalsband har justerbara intensitetsnivåer.

Dr. Brigitte Meyer - Veterinär

Med över 15 år i branschen av att hjälpa dina favorithusdjur, etablerade Dr. Meyer sig som en av de bästa veterinärerna i Europa. Kolla in hennes kunskap och expertis i världsklass i vår topp 5 recensioner-serie.

annastest.se Copyright © 2022

Våra högst rankade produkter är betygsatta utifrån våra egna åsikter, åsikter och kunskap. Vi kan inte utvärdera alla produkter i en given kategori. Alla åsikter som uttrycks på denna sida är våra egna.

Vi kan ge dig våra jämförelser gratis på grund av hänvisningsavgifter vi får från ett antal företag som jämförs och granskas på vår webbplats. Vi har en andel i vissa kategorier med våra toppval.

Detta är en annons och inte en faktisk nyhetsartikel, blogg eller konsumentskyddsuppdatering. Alla fotografier av personer som används på denna sida är modeller. Berättelsen som avbildas på den här webbplatsen och personen som avbildas i berättelsen är inte faktiska nyheter. snarare är den här historien baserad på de resultat som uppnåtts av vissa personer som har använt dessa produkter.